21.1.11

så blev man lige tagget...

i en blog-leg af maria :) tusind tak!! det er første gang jeg er med til blog-gøgl, så er rigtig glad!!! maria er den ene af mine 3 faste læser, og er rigtig sød til at skrive fine kommentarer til mine indlæg. maria har selv en super fin blog, hvor hun blogger om sit liv som mor til to dejlige unger... og på hendes blog mingusogselma så jeg reglerne for denne blog-leg, så her får i 8 oplysninger om mig...

1. jeg elsker at synge med , og gør det alt for ofte, også uden at lægge mærke til det, i køen i føtex, på arbejde, til fester, til træning -everywhere!! og da jeg synger piv falsk, men højt, bliver min kæreste og venner tit pænt flove over mig... undskyld!!

2. jeg elsker at nulre bette h's små fine fusser...

3. jeg kan ikke li øl, cola, vin eller ketchup!! tilgengæld elsker jeg økologisk skummetmælk og chokolade!!

4. jeg er faktisk frygtelig doven, men prøver at gemme det bag en super-mum facade... men elsker at putte på sofaen eller i sengen med en god bog, slik eller film...

5. hvis jeg kunne ville jeg høre musik hele dagen... altså den musik jeg synes er god, og ikke bare dårlig radio musik!!

6. før vi fik bette h spiste jeg tit chokolade og kage til aftensmad...

7. jeg har altid alt for mange planer og alt for mange projekter, jeg liiige skal have lavet...

8. jeg kommer a-l-t-i-d for sent!!!! undskyld!!!

det var det...
jeg sender den videre til disse 4 seje blogs (jeg har desværre ikke 8 danske blogs i min favourite..):

koldhunting

donjohn

dear robe

marapytta

tusind tak til maria for denne leg...


2 kommentarer:

 1. Åh, hvor du lyder som mig: Nr. 1, 4, 6, 7 og 8 er bare fuldstændig som mig. Og det er bare SÅ piiiiiiiinligt altid at komme for sent - og det er bare SÅ piiiiiiiiiiinligt at synge højt i Føtex ;)

  SvarSlet
 2. Hej Mette.

  Ja det er simpelthen utroligt at jeg ALDRIG kan komme ud af døren i god tid.. Skal altid liiige nå et eller andet... men det gir god motion at løbe efter bussen med en klapvogn!!
  Ha en god dag!
  Mvh Mic

  SvarSlet