31.1.11

basket case...

nøøj hvor har min lille prut bare crazy meget legetøj... og da vi for det meste leger og hygger i stuen, bliver vores stuegulv hurtigt forvandlet til en stor legetøjs-slagmark, med bolde, klodser, bamser og bøtter overalt!! og det kan faktisk godt gøre ret ondt at træde på en trekantet træklods når man om natten lige skal ind og hente sin bog... så jeg har længe været på udkig efter nogle fede opbevarings kurve eller kasser vi kunne have stående i stuen. de skulle være praktiske, men også helst lidt pæne... og de eneste jeg har kunnet finde, som jeg kunne li, er filt kasserne i hay, men jeg nægter altså at gi 600 kr for en filtkasse... what to do??

svaret blev denne hjemme hæklet kurv, som snart får en storebror at hygge med... det skulle egentligt have været en lille puf til h, men nu blev det altså til en bette kurv.. og jeg synes faktisk den er ret fint til alt det sjove legetøj...

5 kommentarer:

 1. Den er da SÅ fed! Jeg har samme problem, super løsning. Så var det lige man ville ønske at man selv kunne hækle ;)

  SvarSlet
 2. Hej Maria.
  Tak :) Den er faktisk utrolig let at lave... Hvis du har lyst, kan jeg hækle en til dig, du skal bare selv betale for garnet??
  Mvh Mic

  SvarSlet
 3. Seriøst!?? Det må du vildt gerne, hvor sød er du lige :) Hva' kan det mon koste i garn - jeg har absolut ingen idé om hvad sådan noget koster. Du får lige min mail, så kan vi aftale nærmere der.
  mari@bondesen.org

  SvarSlet
 4. Hold nu op hvor er den fin... Jeg vil elske at have sådan en til at pynte inde i vores stue. Den vil være så fin og hyggelig at opbevare noget af Williams legetøj i!!! Mon du stadig sælger dem?

  Jeg har lige startet en blog... Tjek den ud: bykaas.blogspot.com :0)... Jeg har snart en fin GIVEAWAY til en af mine faste læser. Måske det kunne være noget for dig!

  Mvh Maria!

  SvarSlet
 5. Hej Maria.

  Tak tak!! Jamen du må da meget gerne købe en!!
  I morgen åbner jeg "lille-prut" webshoppen, spændende, og der vil jeg bla sælge "mine" kurve..
  Men vil du ikke sende mig en mail på misjael@hotmail.com så kan vi aftale nærmere??
  Jeg tjekker lige din blog ud senere, har travlt på job i dag... :(
  /Mic

  SvarSlet