26.1.11

gå glad i bad.. udenfor??

en af de helt store projekter (igen) i år, bliver vores elskede kolo!! og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang!! det er så fantastisk at have vores helt eget sted, hvor vi kan diy-amok!! da vi overtog det sidste år, var der ikke noget køkken inde i huset, så det var første projekt. og det er bare blevet så fint, og næsten færdigt. så det er en af de projekter vi skal have lavet færdigt inden vi går i gang med for mange nye...

men en af de ting vi i hvert fald skal have lavet asap er et bad!! vi har toilet og vask med træk og slip og vand und alles, men ikke noget bad. jeg kan slet ikke forstå hvordan de tidligere ejere har kunnet undvære det. vi flyttede derud sidste sommer, og jeg var ved at dø efter to dage uden bad!!

men hvor bygger man så lige et bad, vores hus er kun 30 m2, og består af en stue og et soveværelse, så der er ikke plads nogensteder. i forlængelse med selve huset har vi toilettet, men det er ca 3-4 m2, så der er heller ikke rigtig plads til et ordentligt bad. og det skal også være hyggeligt, ikke noget med at stå oven i toilettet eller noget...

den nye geniale ide er; udendørs bad!! det kunne bare være fint, og total sommer-ish!! se lige hvor hyggeligt det kunne blive:

alle billeder via google.
det kunne bare være så fint!! jeg kan lige se bette h i et gammel zink badekar og badedyr... hmm med strand-stens mosaik på jorden, en stor "gammel" bruser, metal kurve til blomster, en træbænk til håndklæder  og et pileflet hegn...det gælder nok bare om at gøre det lyst og lækkert, så det ikke bliver for indelukket og skummelt.. og helst ikke nogen edderkopper eller kryb i mit bad tak!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar