1.3.11

OMG...

det er jo allerede på mandag.... at bette h skal til sin første fastelavns fest i vuggeren... ikke at han ved, hvad det er, men mor glæder sig til at lave kostume til ham... det er jo vigtigt, "baby's første udklædning"... efter en lang brainstorming, det skal jo være noget han kan have på hele dagen, og lege og grisse i, og så gider han ikke at have hat, paryk eller andet "vedhæng" på... og jeg er endelig kommet frem til den ultimative seje udklædning til min lille prut...

valget faldt på en vaskeægte super helt!! og ikke bare en hvilken som helst super helt, nej en dansk rød-hvid super helt, nemlig mister preben elkjær!! men hummel trøje, 10-tal, revnet shorts og fodbold, det blir genialt!!

photo fra sporten.dk


2 kommentarer:

  1. Åh, preben elkjær! Han holder hundrede procent. Jeg havde det vildeste skolepige crush på ham, der i 83-84 og det er lige før, jeg stadig kan få hjertebanken, når jeg en sjælden gang ser ham på fjerneren. Skønt valg af udklædning :o)

    SvarSlet
  2. ja preben er max sej!! heldigvis var jeg for lille i 84 til at bære nag over det brændte straffe... men flemming povlsen!! der er tale om mega teenage crush!! med stor em-plakat på væggen og det hele!! og han er sgu også stadig skøn!!

    SvarSlet