22.3.11

david, freddie og alle de andre...

hjemme på vores blå væg hænger to af rock historiens sejeste mænd ever, mister david bowie og sir freddie mercury. jeg er nok ikke den eneste rock-chick der har sine idoler hængende på væggen, men mine billeder er lige lidt sejere end en gennemsnitlig idol plakat...

mine to billeder er nemlig taget af den danske rock'n roll fotograf jørgen angel, som arbejdede som fotograf for de helt store rockstjerner fra slutningen af 60'erne til 80'erne. hell og jeg mødte jørgen angel til hans foredrag om sin karriere for et par år siden til spot festivalen i aarhus, og siden da har vi holdt kontakten ved lige. for han kan sgu nogle seje historier ham jørgen, og det er da alt for sejt at han har hængt ud med led zeppelin, queen og david bowie back in the days!!

det var helt tilfældigt at hr angel blev fotograf... i 1967 var han til koncert med det nye ukendte amerikanske band the yardbirds i holte hallen. med sig havde han sin mors sort-hvide kamera, og han fik lov til at tage nogle billeder af bandet under koncerten. da bandet et par mdr senere kom hjem til usa skiftede de navn til led zeppelin, og jørgen blev tilfældigvis den første fotograf til at tage billeder af et af verdens største rockbands!! og sådan startede en lang karriere som ven og fotograf for de helt store ikoner i rock historien, det er da for vildt...
let's dance...

seje angus fra ac/dc hænger hjemme i hell's kitchen...

the golden god fra led zeppelin bor hjemme ved lillebror d
-en gave fra mig..

fantastiske freddie!!
se flere af jørgen angels super seje billeder her, de er alle orginale og uredigeret. -og til salg!

3 kommentarer:

 1. Argh nogle seje billeder!!! Helt vild med det af Freddie Mercury.. ja også de andre, men han har nu en stor stjerne her hos mig. Wupti, bogmærker lige siden til en anden gang :)

  Tak for link!

  KH

  SvarSlet
 2. Hej Mic,

  Den gamle fotograf her. Jeg googlede efter noget helt andet - og fandt så din blog her.
  Du er anonym her, så jeg vil ikke skrive hvem jeg tror du er. Men tager jeg fejl når jeg siger du er en af de tre søde piger fra det østjyske?

  Du har ikke helt styr på det faktuelle i din gengivelse af de gamle historier, men det gør ikke så meget.

  Jeg ved ikke om du stadig har den mailadr. jeg brugte til dig i 2008, men ellers kan du sende mig en mail, der er noget jeg gerne vil sende dig.

  Bedste hilsener fra Jørgen Angel - og tak for de pæne ord.

  SvarSlet
 3. Hej Jørgen..

  Haha ja det er mig :) Sjovt at du lige kiggede forbi.. Jamen, undsjyld jeg ikke kunne alle fact's, har ellers læst dem på din hjemme side :)Uh vil du super gerne modtage mail fra dig!! Og ja jeg har stadig den samme mail..
  Glæder mig til at høre fra dig! Og håber du har det godt!!
  Iihhh Helle blir helt vild når hun høre du sender mails tilos, så du må gerne sætte hende cc!!
  K-Mic

  SvarSlet