9.6.11

tirsdag...

sendte vi far i hallen for at kaste med bolde og lavede hele stuen om til krea rod!! jeg syede kramme-slanger til to små svesker og h legede med mine dyre dyre pantone tuscher (som jeg købte på teko men aldrig rigtig har fået brugt...) det var sjaw!


min mormors gamle maskine...
klik klik klik, det er åbenbart mega sjovt at tage hætten af og på...

de über lækre trøfler kom først på bordet da bette h var puttet i seng...

3 kommentarer:

 1. Dejlige billeder... Mic, måske vi har gået på TEKO på samme tid? JEg blev færdig på overbygningen for 3 år siden... ELSKER pantone tuscherne, du er vel nok en sød mor der lader bette H lege med dem:-)Mine ligger godt gemt væk:-)

  SvarSlet
 2. Hej Ninna.
  Jamen det kan da sagtens være.. Jeg blev færdig som design assistent i 2005, valgte ikke at tage overbygningen. Har du gået på overbygningen sammen med en der hedder Regitze, hun gik på design?? Hvilken linje gik du på??
  Hmmm ja, burde nok få købt nogle lidt mere børne-venlige (aka billigere) tuscher til ham...

  SvarSlet
 3. hmmm det var vist i 2005 jeg begyndte, så vi har nok lige krydset hinanden!! Jeg gik også på design, både på designteknolog(eller hvad det nu hed:-)) og på overbygningen, men Regitze siger mig ikke lige noget, tror jeg er begyndt senere... Jeg boede i Århus under hele uddannelsen, og har ikke været for god til at deltage i alt det sociale, så jeg kender mest til dem jeg selv gik i klasse med:-) Men synes det er sjovt at "møde" andre TEKOdamer... Det kan være vi skal have en kaffe engang i Århus:-)
  Rigtig god pinse:-)

  SvarSlet