9.6.11

seje sara!

hun er mor til 2, radiovært på p3, har været med til at starte tv2 zullu, lavet reklamer, skrevet en bog, været vært for bla p3 guld og zulu awards show, lavet super fedt børne tv med bla "hjerteflimmer" og "fjernsyn med sara og peter", været tvvært i "den perfekte mand", "modepatruljen" og "sara og signe", jeg elsker elsker elsker sara bro!!
hun er simpelthen så sej, og jeg er helt vild med hendes smittende humor og fantastiske tøjstil!! hver dag sidder jeg og griner af hende og adams tossede radio på p3!!

alle billeder fundet via google.
for et par år siden læste jeg hendes bog "sara bro's dagbog", som er en dokumentation om hendes liv og kamp mod brystkræft, da hun som 27-årig fik konstateret sygdommen. hendes fortælling er virkelig gribende, og man ser en helt anden side af den ellers altid glade sara bro. jeg kan virkelig anbefale den!!

5 kommentarer:

 1. Hun er nemlig mega sej! Har tænkt på at læse bogen flere gange, men er kommet fra det igen. Har for nyligt mistet en veninde til netop brystkræft, så tror den vil være for svær at komme igennem lige nu.

  Forestiller mig i øvrigt, at hun har en super inspirerende bolig ;)

  SvarSlet
 2. Jeg er også VILD med Sara Bro, hun er simpelthen så skøn!
  Bogen med hendes barske historie står også i min bogreol, og jeg har læst den et par gange. Jeg hører også ofte formiddagsprogrammet, og glædes over at hun har fået børn.

  SvarSlet
 3. Ja, den er så god og intens den bog. Jeg tør ikke læse den igen, for jeg er out of kleenex ;)

  SvarSlet
 4. den vil jeg gerne læse den bog. jeg synes også hun er rigtig sej! god aften. kh lise

  SvarSlet
 5. # Maria, ja så tror jeg den er ekstra sørgelig at læse. og hun bor super fedt!! Hun var med i "4-stjernet middag" på et tidspunkt hvor hun lavede new york aften. Boligliv har også haft en reportage med hendes super fine sommerhus, må lige se om jeg ikke kan finde det derhjemme...

  # D&D, ja blev også SÅ glad da jeg hørte hun var blevet mor...

  # Malene, jeg skal også have læst den igen, men tør heller ikke, det var alt for trist...

  SvarSlet