5.9.11

pest uge.

fest uge . gøgler uge, "kært" barn har mange navne... og nej, jeg er ikke verdens største "festuge"-fan, eller rettere "øl, hornmusik og fulde mænd der pi... på min cykel"-uge... meeeen jeg tog alligevel helle under armen og gik på opdagelse i vores smukke by i torsdags...
og vi var ikke imponeret... ingen univers med koncerter med up comming bands, ingen lækre kunst happenings. kun alt for mange mennesker, et mærkeligt 3d træ-malleri og fulde mænd. aftenens højdepunkt var klart lækker is og art rebels "campingpladsen", med super fine campingvogne, men der skete heller ikke rigtigt noget... godt jeg var i fantastisk selskab!!
er det bare mig, der er blevet for gammel? skal jeg bare sætte mig ind i telt og drikke fadøl og skråle med på himmelhunden, er det fest?

5 kommentarer:

 1. Ja, det lyder godt nok som en fest... øhh not... Nu ved jeg ikke hvor meget du er til kunst og hvilken slags, men, men men... nogle af mine yndlingskunstnere er med på denne udstilling og min far plejer at gøre lidt ud af festugeudstillingerne så det ikke bare bliver en almindelig galleriudstilling.
  http://www.gmw.dk/frameset.htm

  Ja, er rimelig forudindtaget, men kunne jo være du kan bruge det.

  KH

  SvarSlet
 2. Det lyder som om det ikke har været noget særlig god succes.. Bortset fra det, så tager du altså nogle lækre billeder.. så kan alt se fedt ud, trods kedelige udstillere og dårlig fest geil..

  Venlig hilsen Christina

  SvarSlet
 3. Sikke en fin blog du har dig - ny fan!! :)

  SvarSlet
 4. # Anne, tak for linket, det ser super fedt ud! og pinligt at jeg endnu ikke har været forbi, jeg skal være bedre til at være turist i min by...
  # christina og maja, tak tak :)

  SvarSlet
 5. Åh ja, "pestuge"... nu er det nogle år siden jeg har været hjemme til denne fuldemandsuge i smilets by, men jeg har aldrig været helt pjattet med det! Jo, som teenager, da man kunne sidde ved åen med rygsækken fuld af øller! Og dengang Univers fandtes... Men ikke nu, og drop tyrolerteltet, det er sgu for mærkeligt:-)
  Hilsen fra en endnu mere gammel kone:-)

  SvarSlet