13.10.11

fire!!


i går var jeg sgu ved at futte hele hytten af!! jeg var ved at koge vand til pasta, og havde ikke opdaget at brødkniven lå op af blusset, ups!! da jeg kommer ud i køkkenent 10 min senere for at smide pastaen i vandet lugter der meget grimt... og ups, der er kæmpe flammer på håndtaget af brødkniven, doh!!
over i vasken med den, masser af vand på og åbne vinduerne, og først der tænker jeg, jeg må tage et billede!!  så jeg har desværre kun billede af meget smeltet håndtag uden flammer, det er total urutineret, i know!

4 kommentarer:

 1. Shit mand, godt det ikke gik værre. Jeg vågnede faktisk i nat fordi jeg kom i tanke om at vi havde brugt batteriet fra vores røgalarm til Mingus' fjernstyret bil -og glemt at sætte det tilbage!!! Kunne altså ikke sove videre før det var på plads igen ;)

  Og så lige til min lille overraskelses pakke idag!!! Tror aldrig jeg har fået en uventet pakke på den måde før, hvor blev jeg altså GLAD. Det er da den sødeste tanke, og fineste gave. TAK TAK TAK søde. Nu bliver det spændende om jeg kan finde ud af at samle dem ;)

  SvarSlet
 2. Jeg synes nu nok, det var vigtigere, at du fik situationen under kontrol, end at du fik taget nogle actionpacked billeder ;o)

  Godt det ikke gik værre!

  SvarSlet
 3. Pyha, godt I slap med skrækken. Endnu engang tak for min præmie, jeg skal vist igang med lim og saks i morgen :)

  SvarSlet
 4. ej ja det var helt crazy!! peter mobber mig stadig med det... altså, en enkelt lille smutter..
  Maria, det var da så lidt, jeg var alligevel i gang med at sende pakker!! Håber du kan få dem samlet, også dig Malene, ellers må i endelig sige til, så får i fluks en bette guide!!
  K-Mic

  SvarSlet