15.8.11

73

en af mine yndlings blogs, og faste stop på mine ture rundt i blogland, er den engelske blog seventytree. bag bloggen er grafiker og mor kerry, som tager nogle helt fantastiske billeder og laver nogle super fine illustrationer. og nu er jeg blevet den heldige ejer af disse super fine prints:


den store fine bjørn ( som er tegnet med ordet "bear"...) skal bo inden ved bette h. de andre skal spredes lidt ud over vores lille lejlighed...

6 kommentarer:

 1. Jeg er også fan og heldig ejer af nogle af hendes værker. Og så har jeg lige vundet en giveaway hos hende. Dejlig start på ugen.

  SvarSlet
 2. ja det så jeg, tillykke!! jeg deltog også, øv øv til mig!! jeg må vente til den fine hest kommer på shoppen.

  SvarSlet
 3. Okay vildt nok. Har aldrig før opdaget, at Bear er skrevet med ordet bear. Det er da for vildt altså! Hun er bare så dygtig.

  SvarSlet
 4. Jeg så også Malene havde vundet. Heldige hende. Har selv nogle prints som der buhuuu ikke er plads til i lejligheden lige nu. Så håber på ny lejlighed snarest!!
  Forresten, så er mine køb fra vero moda og cos (ikke H&M). Så slipper du da for at gå forgæves efter de ting hvis du skulle tage afsted efter dem.
  Og tak for inspiration til gaver :)

  Kh

  SvarSlet
 5. @ Anne; Ej det er da ærgeligt at du ikke har plads til dine prints, er de store?? Jeg har heller ikke fået hængt alle mine op endnu...
  og tak for tøj tips, jeg kommer simpelthen for lidt ud selv...
  /Mic

  SvarSlet